SOLID HEALTH GAAT VERHUIZEN

De Coronacrisis zet aan tot nadenken… Na een verplichte sluiting van 5 maanden vol onmacht en onzekerheid heb ik besloten om per 01-08-2021 Solid Health voor te zetten in een kleiner pand in Gilze.

De Bodytec en Infrarood fiets krijgen een hoofdrol in de studio, daarnaast blijf ik voedingsconsulten geven en is mijn plan om uiteindelijk meer focus te leggen op outdoor (groeps)trainingen!

Kleiner gaan betekent vooral voor mij meer adem en minder risico, maar het heeft ook een keerzijde. Weg van het vertrouwde pand, de partners en het vaste personeel. Het was zeker geen makkelijke keuze, maar voor mij wel de enige waar ik 100% achter sta. 

Ik hoop op jullie begrip en wil de trouwe leden van Solid enorm bedanken voor het warme bad. Hopelijk ga ik straks veel gezichten terugzien in de studio in Gilze! 

Voor nu gaan we er tot en met 31 juli 2021 tegenaan in de Warmondstraat, het team van Solid Health staat klaar om jullie nog flink aan de bak te zetten… Het is tenslotte “bijna” zomervakantie. LET’S GO!  


Met sportieve groet,
Tess Doorakkers