LOCKDOWN 2.0

Beste leden,

Waar we met zijn allen zo bang voor waren is werkelijkheid geworden. Juist dat ene momentje voor jezelf van ontspanning of laten we zeggen inspanning moeten we helaas een tijdje gaan missen. 

Natuurlijk mag de sportbranche niet klagen aangezien de horeca al veel langer dicht is, maar dit doet zeer…. Niet alleen voor ons als kersverse ondernemer en trainers, maar ook voor jullie als trouwe leden van Solid Health die juist aan hun gezondheid werken. 

Wij kunnen nu al niet wachten om jullie weer te mogen ontvangen en we missen ook nu al de fijne sfeer, de persoonlijke verhalen en de gezellig klets…. MAAR wat gaan we straks in het nieuwe jaar ongelofelijk hard knallen om met zijn allen gezond, vitaal en sterker terug te komen! 

Laten we positief blijven, laten we proberen om er het beste van te maken en laten we vooral zorgen dat we in beweging blijven! Als we dat met zijn allen doen dan kunnen we hopelijk op woensdag 20 januari met een frisse start beginnen aan een schone lei, op weg naar de beste versie van jezelf. 

Natuurlijk zijn wij al aan het brainstormen geweest over trainingsvideos, live lessen en (online) consulten.

Wij sluiten onze deuren tot nader bericht… Geen Bodytec trainingen, geen infrarood training en geen warmtecabine trainingen, enkel online voedingsconsulten kunnen door gaan!

We houden jullie op de hoogte.

STAY SAVE, STAY STRONG, STAY FIT

Team Solid Health