CORONA PROOF SPORTEN BIJ SOLID HEALTH

Wij hebben alle maatregelen getroffen om coronaproof te kunnen blijven sporten! Solid Health biedt persoonlijke training aan, werkt met een reserveringssysteem en houd nauwlettend de vorderingen m.b.t. het corona virus in de gaten.

Onze trainers halen je bij binnenkomst op het gereserveerde tijdstip op. Aangezien wij alleen op afspraak werken weten wij wie er op welk tijdstip in het pand is geweest. Daarnaast maakt iedereen zijn eigen trainingsmateriaal schoon en is er genoeg desinfectie aanwezig.

Uiteraard blijven onze trainers op veilige afstand en bieden wij alsnog de begeleiding die je van ons gewend bent!

Ben je benieuwd naar onze werkwijze en hoe het er tijdens de trainingen aan toe gaat? Maak dan vrijblijvend een afspraak, zodat we samen kunnen kijken naar wat Solid Health voor je kan betekenen.