NIEUW Kinder eetcoach Lekker Pûh!!!

Vanaf 03-02-2022 biedt Solid Health niet alleen voedingscoaching voor volwassenen! Ook helpen wij graag om kinderen op een gezond gewicht te krijgen aan de hand van de “Lekker Pûh” methode! Wij gebruiken hierbij zeker géén vervelend dieet of ingewikkelde menu’s, maar gewoon lekker en gezond eten.

Hierbij nemen we niet alleen het stukje voeding onder de loep, we gaan o.a. ook op een speelse manier werken aan het zelfvertrouwen van je kind. Er wordt gewerkt met (huiswerk)opdrachten, waarmee je kind actief aan de slag gaat. En soms mag het hele gezin gezellig meedoen.

Wij helpen je graag om je kind zich weer fit te laten voelen, zodat alles weer wat makkelijker en leuker is. Hoe zou het zijn als jouw kind weer op een gezond gewicht zit, zonder strijd en toch lekker kan blijven eten?