Begin dit jaar ontstond het idee om een SolidHealth reis te organiseren, een reis waarin sport, genieten en  gezonde voeding centraal staan. Kortom een vakantie voor  lichaam en geest! Bestemming Ibiza.

Al jaren kom ik een paar keer paar jaar op dit prachtige eiland, de plek waar ik mijn rust vind. Voor mij een magische plek. Deze keer ging ik niet met mijn gezin maar met een inspirerende groep vrouwen.

We verbleven op een prachtige locatie Villa “Ahora” in het noorden van Ibiza. Een villa in de Bergen van alle gemakken en luxe voorzien.

Vanwege het weer hebben we moeten denken in mogelijkheden ipv beperkingen. Een gepland klei ritueel op het strand werd een meditatie in de stromende regen op 1 van de krachtplekken van het eiland. Yoga op het strand werd Yoga bij de openhaart met kaarsen. We hebben genoten van gezond eten, bewogen, ontspannen, tranen gelachen en mooie en inspirerende gesprekken gehad.

Het mooiste moment voor mij was de laatste ochtend voordat we naar huis gingen. Iedereen begon enthousiast aan de BBB training rondom het zwembad, de zon stond hoog aan de hemel. De sportles sloot Tamara (beweegcoach) af met een Yin Yoga. Omdat ik bezig was met de laatste puntjes voor de terugreis zat ik met een kopje thee aan de lange tafel. Ik keek vanuit de tuin naar deze dames. Allemaal rechtop in hun eigen kracht, uitkijkend over de Bergen van Cala San Vincent.

Tamara zei: “kijk nog maar eens goed om je heen, ervaar wat deze reis voor ieder van jullie heeft betekend, geniet met volle teugen” De schouders werden nog rechter, de emoties waren af te lezen van ieders gezicht.

Ik kon alleen genieten! Deze reis is geslaagd. Ibiza je was magisch voor iedereen op zijn eigen manier!

Gezonde groet,

Nancy